Oldalak

2010. május 25., kedd

Van egy meghívónk, van kedve valakinek elmenni?


Tisztelt Szerkesztőség!
  
Mellékelt meghívónkkal szeretettel meghívjuk Önöket a 2010-es EXPO városában élő,  Sóvári Mónika: Szerelmem, Sanghaj című könyvének bemutatójára, és az azt követő állófogadásra.
 
A bemutató házigazdája Lévai Balázs, a könyvet Hajba Tamás, volt sanghaji főkonzul mutatja be.

            Helyszín:        Balassi Intézet (Bp. I., Somlói út 51.)
            Időpont:          2010. május 28., péntek 17 óra

A könyvről
Lehet valaki szerelmes egy városba? Erre a kérdésre még adható nemleges válasz. Lehet valaki szerelmes Sanghajba? Nos, aki elolvassa Sóvári Mónika első, élénk és vibráló színekkel festett, minden fejezetében magával ragadó regényét, biztos lehet benne, hogy erre a kérdésre az egyetlen helyes válasz: IGEN!

 

Az írónőről

A könyv írója újságíróként egy kis bükki faluban élte zárkózott, de boldog életét, amikor hirtelen minden megváltozott. Családjával a világ egyik legnagyobb és legnépesebb városába, Sanghajba kellett költöznie egy teljesen idegen kultúra ölelésébe.
A szerző izgalmas önéletrajzi művéből megismerhetjük a kínai emberek és egy kínai nagyváros mindennapi életét. A könyv kedves világa, humoros hangvétele és hitelessége miatt nagyszerű olvasmány az ázsiai kultúra iránt érdeklődők számára.

Az írónő önvallomása:
„Minden írásom egyetlen közös célja, hogy a saját érzéseimen keresztül mind jobban megismerjem magam, megértsek másokat, megfejtsem a világ rendjét és összefüggéseit. Az írás számomra terápia, mások és magam gyógyítása.”

Kérem, részvételi szándékát jelezze felénk!

Nincsenek megjegyzések: