2012. október 13., szombat

Sic transit... 2.

Bár már 2 hónapja azt írtam, hogy befejezem a rukkolázást, akkor a beérkezett-beérkezendő könyvek egyensúlyának felborulása miatt még egy kicsit nem hagytam abba.
De most már igen, tényleg eljött az a perc.
Egyáltalán nem rukkolnak már elő jó (=nekem tetsző) könyvekkel az emberek, túlságosan felhígult az egész. Általában minden könyv megérkezik, nekem ezzel annyira még nem volt gondom, bár most is vank sok napja várt könyvem, nem aggódom emiatt.

Pár napja találkoztam egy kis hülyével, gyerekem lehetne a koránál fogva, mégis úgy beszélt velem, mintha együtt homokoztunk volna a játszótéren. Nekem ilyen idiótákra nincs szükségem.Ez volt az utolsó csepp a pohárban.

Hogy mi még?
- mostantól a könyvekre sorrend van, nem jelenik meg addig az aktualitások között, míg a happolásra bejelölők között 1 perces időközönként ki nem megy a mél-értesítő. Miközben én pont azért nem jelöltem be a hiányzó, ámde vágyott könyveket, hogy ne kelljen utólag az értesítők felett búsulnom -hiszek az F5 hatalmában!
- nincsenek jó könyvek, már csak amolyan ,,valamire csak jó lesz" kategóriájúakat tudok happolni
- szabad teleszemetelni Julia-Romana- Jenny kategóriájú szarokkal, mert pont jár érte
- szabad feltenni elavult tankönyveket a '80-as évekből, mert pont jár érte
- sok az új felhasználó, aki egyből rányomnak a Passzolom gombra
- sok az új felhasználó, akik nem olvasnak szabályzatot
- sok a postaköltség ---> bár az utóbbi 1 hónapban mindent simán, ajánlás nélkül, 200 Ft-os postakészben küldtem. Ez rizikós, de minden könyvem megérkezett a címzetthez.
- a fb-on volt egy jó közösség, de most már csak a nyifi-nyafi, az egymás lenyomása megy, hátkösszép

Mindent egybevéve azért inkább jó volt, mint rossz, hiszen lett 115 lezárult happolásom (hú, ez most engem is meglepett), és ebben vannak nagyon-nagyon remek könyvek is, és olyanok is, amikről korábban nem is hallottam, de most így az enyémek lettek és örülök nekik.

Köszönöm az elmúlt ~4 hónapot, Rukkola, minden jót neked (féltelek)!


Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails