Oldalak

2009. július 8., szerda

Carole Matthews: Csokoládéimádó diétája

Valami vidámra vágytam, és a könyvtárban ezt a könyvet ajánlotta nekem a kedves könyvtáros Hölgy. Milyen jól tette, nekem nagyon tetszett.

Lucy Lombard és barátnői életét követhetjük végig, milyen szerelmi és családi életük van. Lehet sokat nevetni, elkomorodni, izguli a kalandokon. :)






Hivatalos tartalom:


A csoki fogy, csak mi nem – Joanne Harris ízei és Marian Keyes humora A Csokoládéimádók Klubjának négy női tagja sürgős összejövetelt tart, és persze rengeteg csoki kerül terítékre. Lucy Lombard bízott benne, hogy jóképű főnökével, Aidennel már semmi nem választja el őket, de egy nap az álompasit egy másik nővel találja az ágyban… Autumn új barátja még nem találkozott a lány szüleivel, és talán ez a szerencséje… Nadia férje megesküdött, hogy leszokik az internetes szerencsejátékról, de a bizalmatlan asszony nyomozni kezd utána… Chantal romokban heverő házassága felett pedig váratlanul kisüt a nap… Szinte biztos, hogy a lányoknak rengeteg csokoládéra lesz szüksége! Carole Matthews regényei szinte minden földrészen fergeteges sikert aratnak, páratlan humora több millió olvasót szerzett szívhez szóló történeteinek, számos művéből film készül. A Csokoládéimádók Klubja itthon is nagy sikert aratott, a folytatás pedig még több örömet tartogat, akár egy nagy tábla csoki. „Mint a legtöbb csokitartalmú dolgot, ezt is lehetetlen letenni…” – Life Magazine

1 megjegyzés:

kacskaringopia írta...

Hú, de jó, hogy rád találtam! Én is szeretek olvasni, én néha kell egy pár ötlet!